borstprothesen

Als partner, verwijzen we u voor een mooie collectie aangepaste lingerie, graag verder naar Altijd Mooi in Leuven.


Daar kan u ook bij onze bandagiste terecht na afspraak, om uit het ruime aanbod  volledige of gedeeltelijke borstprotheses , in alle rust uw keuze te kunnen maken. 


Voor lingerie kan u steeds zonder afspraak terecht bij Altijd Mooi.

Altijd Mooi

Kapucijnenvoer 209

3000 Leuven

0476 45 50 83

www.altijdmooi.be

dinsdag: 10u - 17u

donderdag: 10u - 17u

vrijdag: 10u - 17u

zaterdag: 10u - 16u

Compressie bh's of compressieve kleding 


Indien er sprake is van oedeem (zwelling), ter hoogte van borst, flank of rug neemt u best een afspraak in Bandagisterie Heverlee, we hebben verschillende compressieve bh's in voorraad.


Mocht u nood hebben om in dit verband een gespecialiseerd arts te consulteren, verwijzen we u graag door naar het centrum voor lymfoedeem van uzLeuven, waar u binnen een team van zeer gespecialiseerde therapeuten en artsen opgevolgd kan worden.

ContactVoor een combinatieafspraak met onze bandagist op het lymfoedeemcentrum meld u dat best bij het maken van de afspraak.


 UZ Leuven


Vlaams erkenningscentrum voor lymfoedeem


Sinds januari 2018 is het centrum voor lymfoedeem door het RIZIV aangesteld als het Vlaams erkenningscentrum voor lymfoedeem.

Hierdoor kunnen Belgische personen met primair (aangeboren) of secundair (verworven) lymfoedeem van arm(en), been/ benen, gelaat/ hals, de romp of de schaamstreek een intensieve behandeling volgen gedurende enkele weken begeleid door een team van specialisten.

Contact